Massages

JADESTONE MASSAGE (bekijk de prijslijst)
Jade werd reeds in de Oudheid gebruikt als een helende steen.
Deze groene steen heeft een energetische uitwerking op je lichaam en geest.

De stenen worden verwarmd tot 45°C, gelegd op en rondom het lichaam. 
Daarna wordt er zowel met de stenen als manueel gemasseerd op je ganse lichaam. De warmte dringt diep binnen in uw lichaam, ontspant de spieren en heft blokkades op. Deze massage werkt helend, volgt je energiebanen en behandelt de triggerpoints. 

——————————————————————————————————————

MOORSTEMPELMASSAGE  (bekijk de prijslijst)
Moor is een zuivere turf ( modder) en één van de oudste natuurlijke remedies die gebruikt worden in kuuroorden voor moorbaden, massages en huidverzorging. Een moorstempelmassage verzorgd en reinigt de huid. Tegelijkertijd kan het toegepast worden op een allergische huid, brengt het verlichting bij chronische spier-rug- en gewrichtspijn en maakt het blokkades en verkrampingen los. 

Moorstempels werken ontzwellend bij gewrichtsartrose en artritis verlicht spanningshoofdpijn stimuleert het immuunsysteem, de doorstroming en energiestroom geeft een langdurige en diepe werkzame warmte anti stress.

De stempels zowel grote als kleinere worden verwarmd au bain-marie tot 50°C. Hiermee ervaart u zachte en stevige massage bewegingen over het ganse lichaam waardoor u een warmte en drukking voelt van kop tot teen.

Je lichaam ervaart warmte en ontspanning van elke spier waardoor pijn en kwaaltjes dadelijk verminderen. Daarna worden moorkussens gelegd op rug- nek- en voeten om helemaal tot rust te komen. 

Een zalige ervaring voor jong en oud !


——————————————————————————————————————

ANDULLATIE MASSAGE (bekijk de prijslijst)

Deze massage bestaat uit het toepassen van laagfrequentie trillingen op het ganse lichaam. Werkt dieper dan een klassieke manuele massage. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van een matras, waarbij zes verschillende zones van het lichaam afzonderlijk kunnen worden behandeld. Het resultaat is een betere doorbloeding van het weefsel, grotere ontspanning,vermindering van pijn voor spieren en gewrichten en meer energie voor je lichaam.

De overdracht van deze trillingen naar de organen en de hersenen gebeurt via een proces dat ‘resonantie’ heet . Vergelijk het met een steen die u in het water werpt, er ontstaan deiningen die in alle richtingen uitbreiden. Deze deiningen worden ook opgewekt in het vocht waarin onze lichaamscellen zich bevinden en daardoor gestimuleerd om meer energie te produceren. Ook onze hersenen ontvangen deze informatie en worden gestimuleerd waardoor er meer endorfines en hormonen worden aangemaakt , wat verklaart waarom men zich na een andullatie sessie zo goed en ontspannen voelt.

Hoe ervaart u deze massage ?
Bij een andullatie massage wordt geen fysieke aanraking toegepast .U mag gewoon gekleed, horizontaal in een rug ontspannende houding plaats nemen op de matras. U ervaart warmte en trillingen op het ganse lichaam, deze combinatie geeft een extra aangenaam en relaxerend gevoel
waardoor u kan wegdommelen en volop genieten in een rustige sfeer !

Voor wie ?
Deze massage is geschikt voor jong en oud , een aanrader bij
– rug-nek klachten, hoofdpijn en migraine
– stress, slaapproblemen, depressies
– spierpijnen, gewrichtsproblemen, reuma, arthrose
– fybromyalgie, CVS
– spijsverteringsproblemen
– vermoeide en zware benen, slechte doorstroming, krampen, rusteloze benen
– intensieve sporters
– gewoon een half uurtje ontspanning na een zware werkdag

Call Now Button